Blogul lui Grigore Jucan

Lașitatea românilor este o constantă!

Gala diplomelor – o gală a răsfățului vederii


gala diplomelorAbsolvenții de la Design ai Facultăţii de Arte Vizuale din Oradea şi-au prezentat aseară creațiile, care au constituit de altfel și  lucrările de licenţă, în cadrul unui show incendiar, care s-a desfăşurat sub Pasajul Vulturul Negru, în fața unui public extrem de numeros format din părinți, rude, apropiați dar și a unui public avizat, cu gust pentru estetic.

În număr de 14, tinerele absolvente au etalat pe parcursul a  trei ore, colecțiile realizate în aproape un an de muncă, de documentare serioasă și de competiție cu propriile ambiții, în sensul bun al cuvântului. Rezultatul a fost pe măsură, fiind răsplătit cu aplauze și cu flori. Creațiile colecțiilor au fost purtate, de către frumoasele modelele ale agenției “Amalia Judea Art&Fashion ”. De la haute-a-porter, la veșmântul cu accente elisabetane, de la tradiționalul costum popular de Maramureș la veșmintele grecești sau corsetul cu accente pariziene, pret-a-porter-ul anilor 50 în contra-balans cu tendințele cu puternice influențe rock, dar și colecţii-obiect sau arhitectură vieneză.

Această ediție a Galei Diplomelor, organizată sub îndrumarea profesorilor coordonatori: ing. Olimpia Urdea şi designer Amalia Judea se vede că a întrunit aprecierile laudative din partea celor prezenți.

Nu-mi rămâne, decât să urez absolventelor să dea dovadă de aceeași efervescență creatoare și în carieră.

Notă:

Mă vad nevoit să revin pentru a lămuri o problemă. Toate cele 14 colecții există. În josul paginii blogului apare  o trimitere la  „Intrări Precedente„, dați click acolo și se va deschide urmatoarea pagină. Vizionare plăcută!

Gala diplomelor – Abrudan Natalia – Colecția „Vulgarity Decency”

Reclame

20 Iulie 2009 - Posted by | Eveniment | , , , , , , ,

Niciun comentariu până acum.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: