Blogul lui Grigore Jucan

Lașitatea românilor este o constantă!

La Strada 2015 – Remake, după filmul cu același nume, a lui Federico Fellini


la_stradaDupă o idee marca CIA.

Regia: Trinomul

În rolul principal: Klaus Werner Johannis

 

A venit circul! 

Poftiți la circ oameni buni!

Pâine mai puțină și circ pentru toți!

De când a demisionat Ponta, nimic nu mai merge ca lumea; nu mai pot intra in fermă să-mi hrănesc animalele, să ud plantele și să adun recolta, așa că pierderile vor fi mari și nu știu dacă, voi primi despăgubiri pentru asemenea calamități (de politicieni vorbesc). Oricum, nimic nu va mai fi ca înainte!

Mă uit ca năucul la lista lui… Johannis (un fel de Schindler al României) și mă crăcănez de mirare cum a reușit să treacă pe listă atâția soroșiști, băsiști și securiști! Am zis securiști? Secuviniști am vrut a spune! „Societatea civilă” mai precis, asta pentru că marea parte din ei au hotărât să nu poarte uniformrle de gală ci să iasă în camuflaj, să se piardă în peisaj.

Am auzit că marea majoritate a politicienilor, au devenit adepți ai curentului Emo și acum, caută lame de ras Sputnik, să-și taie venele, în cazul în care, riscă să fie călcați facțiunea, numită DNA (nu vă gândiți la acidul dezoxiribonucleic, oricum au un ADN prost și dacă lasă moștenirea… genetică, urmașilor, am cam beli-o, așa pe românește).

Mai bine alegea niscaiva miserupiști pentru că oricum nimic bun nu o să iasă din mișcările astea de stradă care pornite ele spontan de niște tineri cu suflet curat, în scurt timp au devenit, prin grija serviciilor, o mișcare de coadă de câine, credincios, stăpânului occidental.  Oricum Soros va guița de plăcere!

MP10, Mp3, MP, Mp4…! La dracu’! Uite cum amestec politichia cu muzica, îmi iese ba Monica Macovei (dracu’ gol sub pilea ei) ba Băsescu. Când vorbesc de Kakovei, vorbesc de singura satanistă veritabilă din România, așa că nu mai aruncați cu anatema, în mod gratuit, în trupele Rock.

Am început să mă uit cu alți ochi la Teodor Paleologu de când i-a tras o copită de măgar lui L. Mîndruță (Scărpinici), care sună bine: “Ce spun eu n-are legătură cu credința fiecăruia, ci cu buna creștere. A fi ateu nu înseamnă să fii automat mitocan și lipsit de cuviință.” Uite Toderaș tată, vezi că se poate?

Aștept să pot intra iarăși în fermă și să las grijile lumești în sama altora! Mă întreb, cum va fi recolta de sași la hectar și dacă îmi intră „Șase sași în șase saci”.

O să mă criticați, că ăsta nu-i nici scenariu de film, nici măcar o cronică de film! Felini, Anthony Quinn și Giulietta Masina ar părea niște novici în fața actorilor noștri politici.

Ei bine luați totul, cu titlul de diversiune, adică nu, mai bine divertisment, adică nu, cel mai bine și mai bine, pamflet, cu ouă și cu oțet.

La anticipate dragilor! Pupat toți Piața… Universității!

Pardon, la revedere! Mare bâlbă pe mine astăzi!

6 noiembrie 2015 - Posted by | Actualitate, Din puțul cujetărilor lui Gore, Politică | , , , , , , , , , , , , ,

Niciun comentariu până acum.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: