Blogul lui Grigore Jucan

Lașitatea românilor este o constantă!

“Asta înseamnă să fii…”


zoon_politikonAm devenit o țară, în care democrația a băgat capul în nisip, ca struțul, iar țara, o conduc minoritățile și minoritarii (mă refer la ungurii obraznici, la țiganii tupeiști, homosexualii agresivi, etc!).

De când mă-sa, „societatea civilă”, alcătuită din mai mult sau mai puțin obscure ONG-uri, din servicii numite și nu votate, din niște agitatori de profesie, ai serviciilor românești sau străine, își permit să dărâme și să numească guverne în țara asta?

Mai are rost să voteze românii, când se știe clar că rezultatul alegerilor este primit în plic de la ambasadele occidentale.

Vreau să văd ambasadorul Keniei, Burkina Faso, sau mai știu eu cărei alte țări, vizitând Guvernul României, așa cum o face noul ambasador al SUA, noului guvern Cioloș, tot a doua zi!

Vreau să-l văd pe președintele României, căruia i sa mărit salariul de la 6.000 de lei la 22.000 de lei, cu șase luni înaintea bugetarilor (Johannis are trei perechi de coaie?), trimițând legea de majorare a salariilor, înapoi, Parlamentului României.

Vreau să-i văd pe protestatarii “frumoși și tineri”, mă refer la cei care, au încălecat o manifestație de compasiune față de victimele incendiului de la “Colectiv” și au transformat-o în diversiune.

Mă întreb dacă, au trecut pe la casieria SRI și SIE și dacă le vor ajunge arginții, pentru clubbing și crăpelniță, multe luni de acum înainte!

“Asta înseamnă să fii…” trădător! (de țară, de neam…, neamul prost, oricum rezistă, rezistă ca scorpionii, la radiațiile radioactive!)

23 noiembrie 2015 - Posted by | Actualitate, Politică | , , , , , , , , , ,

Un comentariu »

  1. De la o posta se vede ca esti fan al organizatiei mafiote PSD-ALDE si al infractorului recidivist Liviu Dragnea ! La puscarie cu ei si la tomberon cu tine !

    Comentariu de Stefan | 7 februarie 2019 | Răspunde


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: